collage_object

Information om öppenträningar

Önskemål har funnits om organiserad öppenträning då vi ses för att träna tillsammans. Öppenträningen är utan instruktör men givetvis hjälps vi åt, bollar idéer och utbyter erfarenheter. 

- Man är välkommen oavsett nivå och det går givetvis bra att komma och miljöträna sin hund eller valp. Ingen anmälan krävs.

- För att det inte ska bli allt för rörigt på planen önskar vi att agilityträning sker antingen i sin lugnaste form om övriga deltagare finner detta okej annars på veckans övriga dagar. Undantag för 14/5, 21/5, 28/5 då det är agilitykurs, träning hänvisas då i förstahand till nedre planen. 

- Klubbstugan är öppen under träningarna och på länken nedan finns schema över fiket. För att ansvaret inte ska läggas på en liten grupp personer önskar vi att vi tillsammans hjälps åt med att ordna fika inför träningarna, startar kaffebryggaren och städar undan i köket efter kvällen. Så skriv gärna upp dig i dokumentet (för- & efternamn) då du kan ansvara för fiket. Öppenträningen blir av oavsett om fiket är bemannat eller inte - men den sociala stunden efter träningen är ju lite av en guldkant. Länk till fikalistan HÄR

Har du några frågor kontakta annawhbk@gmail.com
 

        Torsdagar från 18:00