collage_object

INBJUDAN TILL KLUBBMÄSTERSKAP 2020

AGILITY 50:-/start
* Blåbärsklass: 10:00
För hundar som inte startat officiellt ännu. Banan är av enklare slag och innehåller inte slalom.
Hinderhöjd:  XS: 5 cm, S: 15 cm, M: 25 cm, L: 35 cm, XL: 45 cm
* Öppenklass: Tid meddelas efter anmälan gått ut
För hundar som har startat officiellt i hoppklass och/eller agilityklass. Banan motsvarar klass 1/2.
Hinderhöjd: XS: 10 cm, S: 20 cm, M: 30 cm, L: 40 cm, XL: 50 cm

I båda klasserna tävlar alla storlekar mot varandra. Banan springs två gånger och snabbast genomsnittliga tid med minst antal fel utses till klubbmästare i respektive klass.
Domare: Anna Wenell

RALLYLYDNAD 50:-/start
* Nybörjare/fortsättning: Ca. 14:00
För hundar som inte tävlat officiellt eller högre än fortsättning. Banan genomförs med kopplad hund.
* Avancerad/mästare: Tid meddelas efter anmälan gått ut
För hundar som lägst startat avancerad klass. Banan genomförs med okopplad hund.

En klubbmästare utses i respektive klass, vinnande blir den med högst poäng.
Domare: Anna Wenell

Anmälan görs till Annawhbk@gmail.com senast 2 augusti, klubbmästaren i respektive klass erhåller den ärofyllda klubbmästar-rosetten på årsmötet 2021. Betalning sker kontant eller till swish 123 473 21 94 (Hultsfred brukshundklubb). Märk betalning med namn och KM.

PM skickas ut senast 4 augusti. På grund av funktionärsbrist och en vilja att alla ska kunna delta kan du som deltagare behöva hjälpa till som exempelvis tidtagare eller liknande i den klass du inte tävlar i.