header1

Träningskvällar 2019.

För samtliga träningskvällar gäller minst 3 deltagare och max 5, först till kvarn men senast anmälan 5 dagar innan datum för det tillfälle du är intresserad av. Kostnad är 100kr/ tillfälle för medlem och 150kr/tillfälle för icke medlem, anmälan senast 5 dagar innan till Anna@hultsfredbrukshundklubb.se 
Betalning sker på plats till swish eller kontant. Bekräftelse på om kursen blir av meddelas senast 4 dagar innan kursen.

30/9 - Rallylydnad avancerad/mästare
Tid: 18:00-20:15
Instruktör: Anna Wenell
Kvällen passar dig oavsett om du tävlar nybörjarklass eller är  i de högre klasserna. Vi kommer under kvällen titta på överträning av olika moment, fotgående på höger sida och backande vid sidan/framför. Du kanske har kommit en bit eller har momenten färdiga men behöver finslipa eller ännu inte börjat träna och är osäker på hur du ska göra.


28/10  - Rallylydnad coachning
Tid: 18:00-20:15
Instruktör: Anna Wenell
Träningen är till för dig och det du behöver träna på. Har du problem med konskick? Att din hund sticker till frestelsen redan vid starten? Eller att nosen åker i marken så fort ni passerar startbandet? Perfekt om du inte har tid att gå en hel kurs men behöver hjälp på vägen.


11/11 - Trick/klickerkväll
Tid: 18:00-20:15
Instruktör: Anna Wenell
Vad är egenligen en klicker och vad ska den vara bra för? Under kvällen går vi igenom hur man klickar in sin hund, olika typer av targets och hur man lär in tricks (går alldeles utmärkt att ha ett trick i tanken som man inte riktigt vet hur man ska lära in eller inte lyckas med). Anna har tävlat freestyle och heelwork to music och kan besvara eventuella frågor om dessa två grenar om funderingar finns. Vid dåligt väder kommer vi vara i klubbstugan.