Medlemsavgifter
Familjemedlem    150 kr
Ungdomsmedlem 230 kr

Inbetalas till HBKs bg. 5286-1796

Ange namn, telefonnummer och personnummer (10 siffror) så vår kassör kan nå dig.

Om avgiften:
Du betalar en medlemsavgift. Den består av två delar, en central avgift och en lokal avgift. Den centrala avgiften för ett år är 360 kronor. Dessutom går 45 kr till distriktet. För det får du bland annat tidningen Brukshunden. Den lokala avgiften kan variera beroende på vilken klubb du väljer att bli medlem i.

Medlemsförmåner:

Möjlighet att gå kurs

Möjlighet att deltaga i tävlingar och prov arrangerade av SBK

Tidningen Brukshunden

Som medlem i Hultsfred Brukshundklubb får du även 10 % rabatt på ordinarie pris hos Petras Häst & Smådjur på alla tillbehör till hund (gäller ej foder) samt klädkollektionen, mot uppvisande av medlemskort.

Helbetalande medlem
Som helbetalande medlem betalar du en central avgift som går till förbundet och till tidningen Brukshunden. Dessutom betalar du en lokal avgift som går till den lokala Brukshundklubben eller till den av Brukshundklubbens rasklubbar som du väljer att bli medlem i.

Delbetalande medlem

Du kan vara medlem i flera klubbar. Du betalar då den centrala avgiften en gång och lokal avgift till de klubbar du vill vara medlem i. Om du är medlem i annan brukshundklubb men även vill tillhöra Hultsfred BK kostar det 80 kr.

Familjemedlem

Familjemedlem kan du bli om någon i din familj, i samma hushåll, redan är ordinarie medlem och du vill bli medlem i samma klubb. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen.)

Ungdomsmedlem
Är du mellan 7 och 25 år borde du gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välja Svenska Brukshundklubben som specialklubb, då får du två medlemsskap för priset av ett. SHU erbjuder ungdomar alldeles egna verksamheter och de flesta hålls på våra lokalklubbar. Samma år som du fyller 26 år går ditt medlemsskap automatiskt över till Brukshundklubben. Gå till Sveriges hundungdoms hemsida för mer information >>