collage_object

Matutbud

JP Familyburgercrew - ett familjeföretag från Lönneberga som bedriver en foodtruck, med hemgjorda smashed burgare av olika slag, högrev, pulledpork, och flankstek/ vegetariskt alt kommer finnas också. Till dessa serveras det egengjorda potatis swirlz, med goda tillbehör.

Hos Annika - dagtid under festivalen kommer även Hos Annika finnas på plats hos oss och erbjuda sallader, potatissallad och husmanskost. Svenskt kött & till stor del närproducerade råvaror. Annika har även en restaurang i en kyrka i centrala Hultsfred och här kan du på kvällarna under festivalen njuta av god och vällagad mat i en trevlig miljö.

Hultsfreds Fotbollsklubb - cafeteria med försäljning av fika, läsk, godis och glass kommer finnas precis intill tävlingsplatsen. 

Utställare

Dina försäkringar - Vad är det som gör oss till alternativet? Vi brukar få uppskattning för bra försäkringar, bra priser och att vi är närmare än någon annan. Vi som försäkrar ditt hem, din bil, din familj, dina djur, ditt lantbruk eller ditt företag gör ett bättre jobb när vi finns nära dig. Det är vår övertygelse.